• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Шурма: Ми тут, у Західних областях України, лаврів не збиратимемо, але ми маємо право на свою думку

    Опубликовано: 2005-11-09 10:05:00
    8 листопада в Івано-Франківську перебував із робочою поїздкою народний депутат України, заступник голови фракції СДПУ(О) у Верховній Раді Ігор Шурма.
     
    В офісі обкому СДПУ(О) Ігор Шурма провів прийом громадян, зустрівся з активом обласної організації і провів прес-конференцію.
     
    Відповідаючи на запитання місцевих журналістів: з ким блокуватиметься СДПУ(О) на виборах 2006 року?, Ігор Шурма зазначив: «У партії було три варіанти: або блокування з Партією регіонів, або участь у блоці Леоніда Кравчука, якщо такий буде створено, або йти на вибори самостійно. Політбюро рекомендувало майбутньому з’їзду йти на вибори самостійною командою».
     
    «Ми тут, у Західних областях України, лаврів не збиратимемо, – зізнався Ігор Шурма, – але ми маємо право на свою думку. Кожен тамтешній голос для нас буде надзвичайно важливим. Зваживши на соціологію, ми прийшли до думки про те, що Кравчук буде у списку під номером один. На з’їзді партії у березні, коли нас робили ворогами України, Медведчук поставив питання про довіру йому. Понад тисячу делегатів висловили йому довіру. Ми і нині йому довіряємо. Я особисто йому дуже довіряю і мені не соромно за жоден мій крок».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.