Ігор Шурма: Ми тут, у Західних областях України, лаврів не збиратимемо, але ми маємо право на свою думку

09 ноя, 10:05

8 листопада в Івано-Франківську перебував із робочою поїздкою народний депутат України, заступник голови фракції СДПУ(О) у Верховній Раді Ігор Шурма.
 
В офісі обкому СДПУ(О) Ігор Шурма провів прийом громадян, зустрівся з активом обласної організації і провів прес-конференцію.
 
Відповідаючи на запитання місцевих журналістів: з ким блокуватиметься СДПУ(О) на виборах 2006 року?, Ігор Шурма зазначив: «У партії було три варіанти: або блокування з Партією регіонів, або участь у блоці Леоніда Кравчука, якщо такий буде створено, або йти на вибори самостійно. Політбюро рекомендувало майбутньому з’їзду йти на вибори самостійною командою».
 
«Ми тут, у Західних областях України, лаврів не збиратимемо, – зізнався Ігор Шурма, – але ми маємо право на свою думку. Кожен тамтешній голос для нас буде надзвичайно важливим. Зваживши на соціологію, ми прийшли до думки про те, що Кравчук буде у списку під номером один. На з’їзді партії у березні, коли нас робили ворогами України, Медведчук поставив питання про довіру йому. Понад тисячу делегатів висловили йому довіру. Ми і нині йому довіряємо. Я особисто йому дуже довіряю і мені не соромно за жоден мій крок».
 
ЗІК

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/89392.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua