• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івченко: Парламентські вибори наступного року в Україні покладуть край нинішній політичній нестабільності

    Опубликовано: 2005-12-19 11:56:00
    “Сьогодні ми знову, як і під час минулих парламентських виборів, гуртуємося довкола нашого лідера Віктора Ющенка. Тоді, в 2002-му році, об”єднання політичних партій, навіть різних за ідеологічним спрямуванням, в єдиний блок „Наша Україна” дало переможний результат. Це стало основою перемоги лідера блоку Віктора Ющенка в президентській виборчій кампанії 2004 року, коли державницькі сили об”єдналися в потужний блок „Сила народу”, - зазначив у своєму виступі на установчому з’їзді Виборчого Блоку “Наша Україна” Голова Конгресу Українських Націоналістів Олексій Івченко.
     
    “Виняткова важливість виборів 2006-го року – як до Верховної Ради, так і до органів місцевого самоврядування – вимагає консолідації державницьких сил. Цього вимагають і наші виборці. Сьогодні, як і чотири роки тому, ми гуртуємося в блок „Наша Україна” з вірою в перемогу”, - сказав він.
     
    “Ми утворюємо блок, стратегічною метою якого є перемога на парламентських виборах, а також утворення державницької більшості у Верховній Раді.

    Ми переконані, що парламентські вибори наступного року в Україні покладуть край нинішній політичній нестабільності, і це позитивно вплине на соціально-економічний розвиток нашої держави.

    Ми розуміємо, що перед українською владою стоять вкрай важливі завдання, які треба негайно вирішувати”, - наголосив Івченко.

    Прес-служба КУН
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.