Івченко: Парламентські вибори наступного року в Україні покладуть край нинішній політичній нестабільності

19 дек, 11:56

“Сьогодні ми знову, як і під час минулих парламентських виборів, гуртуємося довкола нашого лідера Віктора Ющенка. Тоді, в 2002-му році, об”єднання політичних партій, навіть різних за ідеологічним спрямуванням, в єдиний блок „Наша Україна” дало переможний результат. Це стало основою перемоги лідера блоку Віктора Ющенка в президентській виборчій кампанії 2004 року, коли державницькі сили об”єдналися в потужний блок „Сила народу”, - зазначив у своєму виступі на установчому з’їзді Виборчого Блоку “Наша Україна” Голова Конгресу Українських Націоналістів Олексій Івченко.
 
“Виняткова важливість виборів 2006-го року – як до Верховної Ради, так і до органів місцевого самоврядування – вимагає консолідації державницьких сил. Цього вимагають і наші виборці. Сьогодні, як і чотири роки тому, ми гуртуємося в блок „Наша Україна” з вірою в перемогу”, - сказав він.
 
“Ми утворюємо блок, стратегічною метою якого є перемога на парламентських виборах, а також утворення державницької більшості у Верховній Раді.

Ми переконані, що парламентські вибори наступного року в Україні покладуть край нинішній політичній нестабільності, і це позитивно вплине на соціально-економічний розвиток нашої держави.

Ми розуміємо, що перед українською владою стоять вкрай важливі завдання, які треба негайно вирішувати”, - наголосив Івченко.

Прес-служба КУН

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/87874.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua