• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільські «регіонали» вимагають від Луценка вибачень перед партією та Януковичем

    Опубликовано: 2005-10-26 09:06:00
    Тернопільське обласне відділення Партії регіонів подало до Тернопільського міськрайсуду позовну заяву про захист честі, гідності та ділової репутації лідера партії В.Януковича та Партії регіонів, в якій просить зобов’язати відповідача – міністра внутрішніх справ України Ю.Луценка – публічно, на одному з центральних телевізійних каналів, попросити вибачення за некоректну поведінку напередодні засідання Кабінету Міністрів України 24 вересня цього року, — повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба ТОВ Партії регіонів.
     
    Тернопільських регіоналів обурив той факт, що 24 вересня цього року в.о. міністра внутрішніх справ Ю.Луценко перед засіданням Кабміну роздав міністрам предмети, схожі на курячі яйця. Луценко пояснив, що таким чином відзначає так званий "День яйця", — річницю від того дня, коли в Івано-Франківську в кандидата в президенти В.Януковича жбурнули "невстановленим тупим предметом". Тернопільські регіонали вважають, що в країні є безліч проблем, на яких має зосереджувати увагу керівник силового відомства.
     
    «Тернопільське обласне відділення Партії регіонів в цьому контексті нагадує обіцянку Президента не залишати в уряді людей, які "займаються піаром". Під час прес-конференції Олександра Мороза в Тернополі в серпні 2004 р. шеф-редактор тернопільського тижневика «Репортер», депутат Тернопільської облради Орест Муц, а нині голова Тернопільського обласного відділення Партії регіонів, публічно передав лідерові соціалістів відповіді на депутатські запити, листи акціонерів підприємств, які вказують на факти корупції у тернопільському владному бомонді, що прийшов до влади в 2002 під егідою НУ. Подібними фактами, яких у країні немало, і мав би перейматися партійно підопічний О.Мороза Луценко», — вважають тернопільські регіонали.
     
    Раніше Тернопільське обласне відділення Партії регіонів заявило, що залишає за собою право закидати «тупими невстановленими предметами» міністра внутрішніх справ Луценка під час його чергового приїзду на Тернопілля, якщо міністр і далі працюватиме в стилі прем’єра Юлії Тимошенко і не виконуватиме своїх прямих професійних обов’язків.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.