• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Мойсик: За умови недоторканості депутатів місцевих рад до виборчих списків у місцеві органи влади потрапити буде важче, ніж до ВРУ

    Опубликовано: 2005-10-26 10:22:00
    «Президент зробив правильно, передавши закон про недоторканість депутатів місцевих рад на експертизу до Конституційного Суду України. Інакше ця норма призведе до того, що до виборчих списків у місцеві органи влади потрапити буде важче, ніж до Верховної Ради України», – зазначив 25 жовтня народний депутат України Володимир Мойсик під час прес-конференції в Івано-Франківську.
     
    «Ця норма, – переконаний голова Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Мойсик, – не була викликана ні потребами часу, ні політичною ситуацією».
     
    За його словами, «під дію цього закону, підписаного Президентом після відомих виступів у Києві і Львові, потрапляють 250 тисяч осіб – депутатів місцевих рад».
     
    Нардеп повторив за Юрієм Луценком: «Майже 8 тисяч справ матимуть сумнівну перспективу щодо притягнення до кримінальної відповідальності депутатів».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.