• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович на Житомирщині

    Опубликовано: 2005-11-01 12:52:00
    У ранковій програмі поїздки – зустріч Віктора Федоровича із мешканцями села Ставище Брусиловського району; зустріч із Єпископом Житомирським і Новоград-Волинським Гурієм та Єпископом Ординарієм Києво-Житомирської Дієцезії Яном Пурнінським, а також із віруючими у Спасо-Преображенському Кафедральному Соборі м. Житомира.

    О 13.30 у конференц-залі Житомирського облмуздрамтеатру ім. І. Кочерги планується прес-конференція для засобів масової інформації із головою Партії регіонів Віктором Януковичем та головою Житомирського обласного відділення Партії регіонів Миколою Присяжнюком.

    З 14 до 15 години відбудеться зустріч Віктора Федоровича з активом Житомирського обласного відділення Партії регіонів. Під час зустрічі з регіоналами буде обговорюватися проект «Стратегії економічного розвитку України», який був затверджений на засіданні Політради Партії. На зустрічі передбачається присутність понад тисячі членів Партії регіонів зі всіх міст та сіл Житомирщини.

    О 15.45 Віктор Янукович у приміщенні Житомирського обласного відділення Партії регіонів зустрінеться з діловими колами та інтелігенцією міста та області. А до цього у нього буде також чимало зустрічей з мешканцями поліського краю.

    Ввечері, о 18.10 лідер Партії регіонів візьме участь у прямому ефірі обласного телебачення.

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.