• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прошкуратова: "Ми не втратимо свого політичного обличчя!"

    Опубликовано: 2005-11-01 14:12:00
    Коментуючи рішення Соціал-демократичної партії об`єднаної йти на вибори самостійно, народний депутат України член фракції СДПУ(О) у Верховній Раді Тамара Прошкуратова відзначила, що у її однопартійців є всі шанси подолати тривідсотковий бар`єр.

    "СДПУ(О) вже двічі проходила в парламент. Це партія, яка має свою ідеологічну програму, має ресурс, постійний електорат, це політична сила, яка має розгалужену партійну структуру в кожному регіоні плюс великий досвід політичної боротьби", — наголосила Тамара Прошкуратова.

    "Оскільки ми йдемо на вибори самостійно, великого відсотка, можливо, й не наберемо, проте не втратимо й своєї партійної ідентифікації. Адже партії, які йдуть на вибори у блоці, розчиняються під загальною назвою, втрачають свою ідеологію, програму. Блок є блок — там кожен сам за себе, а партія, особливо така як СДПУ(О), це справжня команда однодумців.

    "Всі знають, що сталося із блоком "Наша Україна" — це новітня історія. А хто нині пам’ятає про існування блоку "За єдину Україну"? На мою думку, — говорить Тамара Прошкуратова, — єдиний і найоптимальніший варіант — це подолати прохідний бар`єр самостійно і залишитися собою".

    Тамара Прошкуратова переконана, що політична сила — Соціал-демократична партія України (об`єднана) буде в парламенті. І головні аргументи на користь цього — зрозуміла ідеологія, яскраві особистості та стабільний електорат, котрий довіряє своїм представникам.

    "У нашої політичної сили є всі шанси перемогти втретє", — переконана Тамара Прошкуратова.
     
    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.