• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сумська "Наша Україна" закликає об’єднатися довкола Ющенка

    Опубликовано: 2005-11-03 14:33:00
    Сумська обласна організація "Народного Союзу Наша Україна" звернулась до однопартійців ті співвітчизників із закликом об’єднатися довкола Президента та продовжити демократичні перетворення в Україні. Наводимо текст звернення.
     
    "Ми, члени обласної організації Сумщини, землі, що дала Україні Президента і підтримала його своїм вибором на доленосному етапі нашого державотворення, звертаємося до однопартійців та співвітчизників із закликом об‘єднатися довкола народного Президента, підставити плече під виконання його програми.
     
    Сьогодні ми є свідками того, коли справедливе очікування суспільства змін на краще розбиваються об реалії сьогодення. І на те є об‘єктивна причина, бо маємо обраного народом Президента, однак не маємо демократичної вертикалі влади. У нас той самий Парламент, що обирався за допомогою адмінресурсу, ті самі обласні, міські та сільські Ради, ті самі мери і голови сільрад. Зрештою, ті ж самі судді та прокурори на місцях.
     
    Однозначно, якби парламентські вибори відбулися відразу після Помаранчевої революції, то в березні цього року ми мали б у Верховній Раді України справжню демократичну і відповідальну більшість, яку створив сам народ – єдине джерело влади у державі. Таким же демократичним було б і наше місцеве самоврядування.
     
    Термін в 1 рік і 3 місяці між президентськими і парламентськими виборами виявися небезпечним для України. Події вересня лише підтвердили це. Тому завдання перед українською громадою велике і складне – продовжити демократичні перетворення в Україні. Віримо, що його виконаємо – бо робимо вибір серцем і сумлінням.
     
    Нашого Президента українці виборювали не тільки 17 днів на Майдані, а й впродовж багатьох століть до цього. Саме тому маємо підтвердити свій вибір на користь гідного життя українського народу в Європейській країні на чолі з народним Президентом.
     
    Єднаймося довкола Віктора Ющенка!
     
    Разом переможемо!"
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.