• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-служба Волинської облдержадміністрації виносить вироки прихильникам Віктора Януковича

    Опубликовано: 2005-11-03 14:43:00
    27 жовтня прес-служба Волинської обласної державної адміністрації опублікувала в газеті "Волинь" матеріал під назвою "Урок для фальсифікаторів виборів", де наводяться факти порушення Закону України "Про вибори Президента України". Яку ж мету переслідувала прес-служба облдержадміністрації?

    Ми схиляємося до думки, що вона хотіла довести до відома громадськості про масові фальсифікації під час виборчого процесу з боку прихильників Віктора Януковича; спаплюжити в очах виборця опозицію як у сумнозвісні часи президентства Кучми; залякати прихильників опозиції перед наступаючими виборами.

    Але єдине, чого вдалося досягнути цією публікацією, це заплямувати гідність людини. Як могла винести вирок прес-служба ОДА до судового засідання? Хіба не знають органи влади, що досудове оприлюднення вироку є звичайним тиском на суд та елементарним порушенням конституційних прав громадянина?

    Значна частина фактів, оприлюднених у статті, викликає сумнів у адвокатів Волинського обласного відділення Партії регіонів щодо правильності винесених вироків. Матеріали адвокатських досліджень будуть оприлюднені по завершенні роботи.

    Невже представникам влади не відомий "Меморандум порозуміння між владою та опозицією" підписаний президентом, основною метою якого є об’єднання людей навколо ідеї стабільності та зміцнення України? Адже прерогативою будь-якого представника державної влади є задеклароване "вміння ставити інтереси народу над власними амбіціями".

     
    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.