• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" збере підписи "за Ківалова"

    Опубликовано: 2005-11-03 15:22:00
    Партія "Народний Союз Наша Україна" розпочинає всеукраїнський збір підписів за притягнення до відповідальності організаторів фальсифікації президентських виборів 2004 року. Рада партії "Народний Союз Наша Україна" нещодавно ухвалила відповідну Заяву, на підтримку якої Одеська обласна організація "Нашої України" провела кількатисячну акцію із закликом надати належну правову оцінку діяльності екс-глави ЦВК Сергія Ківалова.
     
    Центральний виконавчий комітет партії уважно вивчив досвід проведення цієї акції і прийняв рішення провести всеукраїнський збір підписів на підтримку Звернення громадян України до Президента України та Генерального прокурора України щодо надання належної правової оцінки діяльності осіб, причетних до фальсифікації виборів Президента України у 2004-му році.
     
    У Зверненні йдеться про те, що під час виборів 2004 цинічні та брутальні дії старої влади приголомшили всю країну та світову громадськість. "Проте досі не отримали належної правової оцінки: діяльність екс-глави Центральної виборчої комісії Сергія Ківалова та інших причетних до правопорушень високопосадовців, побиття людей біля будинку ЦВК, організація транзитного серверу та багато інших фактів", – наголошується в зверненні.
     
    "До нині не завершені розслідування особливо гучних фактів фальсифікації... Замовники та організатори цих резонансних злочинів й досі перебувають на волі або ж переховуються від правосуддя, зокрема й поза межами України", – йдеться в документі.
     
    В Зверненні міститься заклик до Президента України Віктора Ющенка посприяти розслідуванню фактів системних і масових фальсифікацій під час президентських виборів 2004 року та вимога від новопризначеного Генерального прокурора довести до кінця розслідування фактів системної фальсифікації виборів Президента України, зокрема дати належну правову оцінку діяльності екс-глави ЦВК Сергія Ківалова, а також прискорити розкриття інших резонансних справ, таких як справа Гонгадзе та Александрова.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.