• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Омельченко - молодший радить батькові йти на вибори

    Опубликовано: 2005-11-03 15:34:00
    Народний депутат Олександр Омельченко вважає, що його батьку слід знову балотуватися на виборах мера Києва.
     
    "Думаю, він повинен піти на вибори", - сказав Омельченко-молодший у коментарі "Українській правді".
     
    "Як політичний діяч він повинен іти. Для цього достатньо зробити соціологічне дослідження в Києві та подивитися, хто користується найбільшою підтримкою", - додав Омельченко.
     
    На питання, що останнім часом в Омельченка-старшого падає рейтинг, його син відповів: "Так, але навіть сумарно це зниження рейтингу є менше, ніж збільшення рейтингу у всіх конкурентів Сан Санича сумарно".
     
    Він додав, що багато претендентів на мера зараз кажуть, що їх підтримує Юлія Тимошенко: "В опозиції п’ять кандидатів, і всі вони кажуть, що є кандидатами від БЮТ: і Томенко, і Бондаренко, і, начебто, уже Поживанов".
     
    Омельченко-молодший також сказав, що батько у родині не обговорює питання, чи іти йому знову на вибори.
     
    "Для Сан Санича краще балотуватися і випробувати долю. Як було раніше: для офіцера за честь загинути на війні? Тобто краще програти на виборах, ніж здатися без боротьби", - сказав Омельченко-молодший.
     
    Як відомо, депутат від "Нашої України" Олександр Омельченко є сином мера Києва Олександра Омельченка, який ще не оголосив публічно, чи піде на вибори.
     
    Українська правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.