• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фракція УНП не голосувала за кандидата на посаду Генпрокурора

    Опубликовано: 2005-11-03 17:25:00
    Принципова позиція Олександра Медведька щодо необхідності збереження загального нагляду прокуратури стала головною причиною непідтримки фракцією Української народної партії його кандидатури на посаду Генерального прокурора України під час сьогоднішнього голосування в парламенті. Про це заявив лідер Української народної партії Юрій Костенко.
     
    “Коли учора на зустрічі з фракцією УНП п. Медведьку було поставлене конкретне питання, чи він за збереження загального нагляду прокуратури, ми почули, що він стоїть на цій принциповій позиції. А це суперечить нашим уявленням про те, яку функцію має виконувати прокуратура в державі,”, - зазначив Юрій Костенко.
     
    За його словами, “Українська народна партія за те, аби і суд, і прокуратура у своїй практиці керувалися європейськими принципами, а не принципами сталінського режиму”.
     
    Учора Прес-служба УНП з посиланням на народного депутата від УНП Михайла Ратушного за підсумками зустрічі з кандидатом на посаду Генпрокурора повідомляла про намір фракції не підтримувати кандидатуру Олександра Медведька.
     
    Прес-служба УНП
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.