• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Омельченко не пустить Симоненка-Вітренко на Майдан?

    Опубликовано: 2005-11-04 12:11:00
    Київська міськдержадміністрація просить Шевченківський районний суд Києва обмежити акції Комуністичної партії й Української національної асамблеї, які вони запланували на 7 листопада в центрі міста.
     
    Про це сказав начальник Головного управління внутрішньої політики Київміськадміністрації Олександр Петик.

    За його даними, на акції 6 листопада подали заявку Селянська партія й Прогресивна соціалістична партія.
     
    ПСПУ має намір цього дня провести акцію біля пам'ятника Леніна на бульварі Тараса Шевченка.
     
    Разом з тим, на акції 7 листопада подали заявки КПУ, УНА й партія "Народний рух України за єдність".
     
    КПУ подала заявку на акцію чисельністю 7 тис. осіб.
     
    За планами партії, її прихильники зберуться на Арсенальній площі, потім передадуть свої вимоги в Кабінет Міністрів і Секретаріат президента, пройдуть центральними вулицями, у тому числі по Грушевського, Хрещатику до пам'ятника Леніну.
     
    Адміністрація припускає, що така масова акція в будній день, 7 листопада, може призвести до перекриття руху транспорту на центральних вулицях, а також до сутичок із прихильниками УНА.
     
    Петик сказав також, що КПУ подала заявку із зазначенням точного розкладу акції, а УНА - заявку на акцію з 6:00 до кінця дня, тобто до 00:00.
     
    Петик припустив, що така заявка може свідчити про спробу УНА провести свою акцію одночасно із КПУ, а це, у свою чергу, може призвести до сутичок.
     
    "Київська міська державна адміністрація подала в суд на часткове обмеження (акцій 7 листопада)... Ми просимо не повністю обмежити, а частково, для того, щоб уникнути сутичок між цими різними організаціями", - сказав Петик.
     
    Він додав, що "Народний рух України за єдність" має намір 7 листопада провести акцію спочатку біля пам'ятника Тарасу Шевченку, а потім пройти до пам'ятника Леніна й провести там пікет, який би виразив бачення цією партією ролі Леніна в українській історії.
     
    Партія заявила чисельність акції - 1 тис. людей.
     
    Українська Правда
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.