• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бродський закликає бити і нищити членів НСНУ

    Опубликовано: 2005-11-04 12:31:00
    Валерій Лебедівський 5 листопада звернувся із заявою до СБУ та Генеральної прокуратури щодо погроз фізичної розправи з боку Михайла Бродського. В заяві, зокрема, йдеться: “30.10.2005 р. на 5-му телеканалі відбувся прямий ефір програми радіо “Свобода” “Час пік”, на якій проводилась дискусія щодо приватизації Криворізького державного гірничо-металургійного комбінату “Криворіжсталь”.
     
    В цій дискусії, крім мене, брав участь пан Бродський Михайло Юрійович.
     
    Наприкінці передачі почалася “словесна бійка” між мною та Бродським М. Ю. з приводу того, що Бродський М. Ю. заявив, що кошти, які були отримані від продажу “Криворіжсталі” необхідно направити на погашення вкладів громадян в “Ощадбанку”.
     
    Щирість його слів та благородність намірів я поставив під сумнів, згадавши історію з банком „Денді”, який так і не зміг повністю розрахуватися з усіма своїми вкладниками. Також я зауважив, що його попередня діяльність як політика носила явно провокативний характер, а саме: нагадав йому про спробу усунення В’ячеслава Чорновола з поста голови Народний Рух України та активну участь у цькуванні Віктора Ющенка у 2002 р., коли команда Леоніда Кучми намагалася усунути його з посади Прем’єр-міністра.
    Після завершення передачі Бродський М. Ю. підійшов до мене і став кричати та погрожував фізичною розправою.
     
    Я є членом Політичної партії “Народний Союз Наша Україна” та прихильником В. А. Ющенка. Знаючи цей факт, Бродський М. Ю. кричав, що мене та моїх однопартійців треба знищувати. Крім того, він кричав, щоб я передав “своїм” (прихильникам В. А. Ющенка та однопартійцям), що всі, хто буде висловлювати позицію “Народного Союзу Наша Україна”, будуть биті та погрожував фізичною розправою.
     
    Відповідно до ч. 1 ст. 37 Закону України “Про статус народного депутата України” від 26 липня 1994 р. № 123/94-ВР за образу народного депутата або наклеп на нього, а так само вплив у будь-якій формі на народного депутата з метою перешкодити виконанню ним депутатських повноважень, погрозу вбивством, насильством, знищенням чи пошкодженням майна щодо народного депутата, а також щодо його близьких родичів та його помічників-консультантів у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків, умисне заподіяння народному депутату, а також його близьким родичам та його помічникам-консультантам тілесних ушкоджень, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій у зв'язку з виконанням ним депутатських повноважень винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.