• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НСНУ закликає до політкоректної поведінки 7 листопада

    Опубликовано: 2005-11-04 12:46:00
    Партія "Народний Союз Наша Україна" закликає усі політичні сили та партії до толерантної та політкоректної поведінки сьомого листопада. Про це йдеться у зверненні голови Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна", народного депутата Миколи Катеринчука.
     
    "Дотримуючись демократичних принципів, ми з розумінням ставимося до діяльності усіх політичних та громадських сил в Україні, якщо вона відбувається згідно вимог чинного законодавства та не порушує громадський спокій. Водночас застерігаємо, що роздмухування суспільної конфронтації шляхом штучного протистояння (особливо напередодні парламентських виборів) несе серйозну небезпеку для держави", - йдеться у зверненні.
     
    "Народний Союз Наша Україна" під час Помаранчевої революції довів, що не схильний до жодних силових методів політичної боротьби. Ми показали приклад демократичного, європейського способу відстоювання своєї політичної позиції. Десятки тисяч людей публічно декларували свої політичні погляди, жодного разу не вдавшись до провокативних дій", - заявив Катеринчук.
     
    "Ми закликаємо усі політичні сили до толерантної поведінки під час проведення будь-яких масових заходів. Також ми звертаємося до правоохоронних органів із закликом не допустити жодних провокацій в цей день, які б політичні сили їх не ініціювали", - наголосив голова виконкому "Нашої України".
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.