• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рейтинг ПППУ протягом місяця зростає

    Опубликовано: 2005-11-04 14:05:00
    Партія промисловців і підприємців – одна з небагатьох політичних сил, народна довіра до якої протягом вересня-жовтня зросла. Її рейтинг підвищився майже на 2 відсотки, сягнувши від 3 до 4,7 %. А її лідеру – Анатолію Кінаху - висловили довіру більше 21 відсотка опитаних громадян (місяць тому їх було 19 %). Такі висновки зробили соціологи за результатами дослідження „Електоральні настрої населення після переструктуризації влади”, проведеного Всеукраїнською соціологічною службою в кінці жовтня.

    Зростання рейтингу ПППУ, за словами фахівців, обумовлено чіткою і прагматичною діяльністю партії, яка спрямована на захист національного товаровиробника, стале зростання економіки і добробуту громадян. Основа довіри до лідера партії полягає в його послідовній державницькій позиції та орієнтації на законодавчу, економічну, соціальну стабільність в країні, які він втілює в життя на посаді Секретаря Ради національної безпеки та оборони України.

    Цікаво, що за темпами нарощування довіри виборчого електорату до партій ПППУ посіла 3-тє місце, а Анатолій Кінах за результатами досліджень виявився єдиним серед державних політичних діячів, рейтинг якого стабільно підвищується.

    В опитуванні взяли участь близько 2,5 тисяч респондентів з усієї України.
     
    Прес-служба ПППУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.