• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська «Пора» просить у Путіна надати російське громадянство Вітренко, Симоненку і Корчинському

    Опубликовано: 2005-11-04 16:27:00
    ЛОО громадської партії «Пора» (ЛОО ГП «Пора») звернулася до Президента Росії Володимира Путіна. У цьому іронічному зверненні міститься заклик до Путіна напередодні чергової річниці Жовтневої революції не лише забрати в Росію вищезазначених українських політиків, а й вивезти їх усіх спочатку у Санкт-Петербург, а потім і на багатомісячну екскурсію до Карелії, Мордовії, Воркути і навіть на Колиму, а у фіналі надати їм російське громадянство.
     
    Подаємо це звернення повнотекстово зі збереженням стилістики.
     
    «До президента Росії пана Путіна, а також і мертвим, і живим, і ненародженим прихильникам Наталі Вітренко і К.
     
    Дорогий товаришу президент-полковник Путін!
     
    Партія «ПОРА» в період наближення чергової дати листопадового перевороту в Росії уклінно просить Вас виконати заповітну мрію українського народу. Якщо Вам не важко, то заберіть до себе на святкування річниці Жовтневого путчу, який відзначають в листопаді, наступних громадян: Вітренко Наталю, Симоненко Петра, Корчинського Дмитра. Усі ці люди, пане полковнику, так давно працюють на Росію, що не пустити їх пройтись з надувними кульками в колонах вулицями Ленінграда (старорежимне –Петербург) – це просто плюнути в очі всім тим хоробрим матросам і пролетарям, які свого часу ґвалтували вихованок з Інституту Благородних дівиць і грабували награбоване.
     
    Сам Дмитро Корчинський стверджує, що для нього споглядання крейсера «Аврора», то є те ж саме, як для вас потриматись за маузер Фелікса Дзержинського. Після запрошення до себе на ділові переговори на дачі п. Юлії Тимошенко (житлова площа – 32 кв. метри) і миттєвого закриття кримінальної справи щодо крадіжки нею 660 мільйонів доларів США, з боку російської влади буде нечесно і не по-людськи не запросити до себе на свято перемоги Жовтня Вітренко, Симоненко і Корчинського, людей, які працюють на Росію, прагнуть до Росії, фінансуються з Росії, хоча живуть чомусь в Україні.
     
    Закликаємо уряд Росії негайно сформувати ешелони (історичний досвід є), також і для усіх прихильників цього тріо і вивезти їх усіх спочатку у місто Санкт-Петербург, де відбувались не тільки розправи з урядом буржуїв, а Ваше особисте становлення як політика відразу після шпигунської роботи в Німеччині. Згодом можна організувати бажаючим (небажаючих – примусити) багатомісячну екскурсію до Карелії, Мордовії, Воркути і навіть на Колиму (в одному з таборів їх обов’язково потрібно познайомити з бізнесменом Ходорковським, аби вони переконались, що гасло: »Бандитам – тюрми!» — здійсненне).
     
    «Пора» закликає не спиняти вияву російського патріотизму цих громадян і якщо хтось забажає назавжди залишитись у місцях екскурсійного туру – обов’язково допомогти їм здійснити цю мрію. Найкращим фіналом такого туру стало б надання товаришам Вітренко, Симоненко і Корчинському російського громадянства, бо, як казав товариш Маркс: «Буття визначає свідомість». У Росії колишні добродії з України могли б, принаймні, за традицією очолити боротьбу з «кулачеством», яке знову почало піднімати голову. І не зволікайте, бо як казав товарищ Лєнін: «Промедление — смерти подобно!». Юридичну підтримку акції «Навіки – разом!» викликався забезпечити непохитний опозиціонер, відомий український адвокат, людина надзвичайно твердих політичних переконань і устоїв Тарас Чорновіл. «ПОРА» просить Вас, пане Президент — полковник, не зважати на підозріле звучання цього прізвища. Ця людина не має жодного відношення до дисидентства.
     
    Хай живе День Великого Октября (за старим стилем)! Над Україною – чисте небо!
     
    Тероризму – ні! Селянам – гроші! Заводи – індусам! Свободу Тимошенко! (Непотрібне, пане полковнику, викресліть).
     
    Не дозволимо Антанті здійснити другу хвилю ідеологічної агресії!
     
    Хай живе Наталя Вітренко, Петро Симоненко і Дмитро Корчинський! В Росії.
     
    Голова Виконкому ЛОО ГП ПОРА А. Рожнятовський».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.