• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківська "Наша Україна" розбудовується і зміцнюється

    Опубликовано: 2005-11-04 17:33:00
    На днях Івано-Франківська міська організація політичної партії "Народний Союз Наша Україна" скликала чергову конференцію, у роботі якої взяли участь 338 делегатів, в тому числі голова міської організації НСНУ Олег Синютка, заступник голови обласної організації партії, народний депутат України Микола Круць, заступник голови міської організації партії Олександр Кулик та член Центральної контрольно-ревізійної комісії Ганна Беляшова.
     
    Голова міської організації Олег Синютка повідомив, що міська організація партії активно розбудовується і станом на 30 жовтня налічує 1158 членів, які об'єдналися у 47 осередків. В цілому ж до обласного осередку НСНУ на даний момент приєдналися 6004 члени.
     
    Найбільш дискусійною частиною конференції стало обговорення питань, що стосуються сучасної політичної ситуації у державі та можливого партійного блокування. З доповідями виступили Олег Синютка, Микола Круць, член Президії обласної організації партії Ольга Бабій, член партії, поетеса Ольга Слоньовська, член обласної Ради партії Роман Шевчук. Провідною темою виступаючих стало те, що сьогодні партія Віктора Ющенка "Народний Союз Наша Україна" відповідає за долю держави і повністю підтримує всі кроки народного Президента.
     
    З огляду на велику чисельність міської організації, рішенням конференції було розширено її Раду до 60 осіб і затверджено персональний склад. При цьому було вирішено, що кількість членів Ради не буде лімітуватися, щоб при подальшій розбудові міської організації НСНУ можна було якнайширше представляти інтереси членів партії в Раді.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.