• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Таксисти вирішили вплинути на Верховну Раду

    Опубликовано: 2005-11-04 17:44:00
    3 листопада тисячі таксистів з усіх регіонів України виступили з акціями протесту проти внесення змін до Закону України „Про автомобільний транспорт” і звернулися до Президента України з вимогою відмінити прийняті парламентом рішення.
     
    - Варто все-таки уважніше подивитись на те, що саме вимагають відмінити водії таксі, і чи в правильному напрямку вони, так би мовити, рухаються, - зазначає заступник міністра транспорту та зв’язку України Семен Кроль. -  Проект закону про внесення змін до закону „Про автомобільний транспорт” було внесено групою народних депутатів – Орестом Климпушем (Фракція Богдана Губського „Єдина Україна”) та іншими 11 квітня нинішнього року. Чотири з половиною місяці тому, а саме - 17 червня  законопроект було прийнято в першому читанні. Півтора місяці тому – 21 вересня профільний комітет Верховної Ради з питань будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства і зв’язку ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти цей законопроект у другому читанні.
     
    Отже, якщо автоперевізники хотіли справді заздалегідь вплинути на вироблення правильного рішення Верховною Радою, їм варто було підключитися до обговорення законопроекту, ініційованого самими народними депутатами, ще на стадії підготовки, не звинувачуючи  Президента України чи  Уряд, які не розробляли і не подавали цей закон до Верховної Ради.
     
    Зараз ми просто спільно повинні розглянути всі можливі варіанти, які б дали змогу – з одного боку прислухатись і якомога більше врахувати вимоги водіїв таксі, а з іншого боку створити цивілізований закон, в якому б діяли вивірені часом європейські норми для цього виду бізнесу. Саме такою є позиція міністерства транспорту і зв’язку, ми намагаємось познайомити з нею усіх приватних перевізників з тим, щоб виробити спільну точку зору.
     
    Прес-служба КМУ
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.