• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нарада голів первинних організацій Ужгородської міської організації Партії регіонів

    Опубликовано: 2005-11-07 10:15:00
    Активісти розглянули завдання організаційно-партійної роботи організації щодо роз’яснення населенню обласного центру Закарпаття Стратегії економічного розвитку України, як програмного документа Партії регіонів у виборчій кампанії 2006 року. Йшлося також і про стратегію і тактику політичної боротьби Ужгородської міської організації Партії регіонів у наступних виборах до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування.

    Родзинкою цієї наради стало її проведення в новому офісному приміщенні Ужгородської міської організації Партії регіонів, яке презентував голова Закарпатського регіонального відділення Партії Олександр Ледида. Окрім цього, він детально поінформував учасників наради про стан партійно-політичної роботи в області та заслухав кожного голову первинного осередку про організаційну, політичну та матеріально-технічну готовність їх формувань до початку виборчої кампанії. Водночас О.Ледида подякував партійним активістам обласного центру за позитивну динаміку в організаційно - партійній роботі, зокрема, за здіснення структурної розбудови міського та дільничних виборчі штабів Партії регіонів. Окрім цього, було уточнено завдання Ужгородської міської організації Партії регіонів щодо політичної роботи до кінця поточного року.

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.