• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стретович: Річниця помаранчевої революції буде святом зі сльозами на очах

    Опубликовано: 2005-11-07 10:17:00
    «Боляче дивитися на той намічений альянс із переможцями і переможеними, в тому числі з Януковичем», — заявив під час прес-конференції у Львові голова Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, голова партії ХДС Володимир Стретович.
     
    За його словами, особливо боляче спостерігати за тим, як сьогодні шукається у вчорашніх опонентів підтримки. «Я проповз на животі усю помаранчеву революцію. Що вони робили з нами, а сьогодні обніматься-цілуваться і казати, що все нормально, — підтримуйте нас…», — зазначив В.Стретович, згадуючи, зокрема, про конкретні випадки прояву підтримки – голосування у Верховній Раді за кандидатури прем’єр-міністра та Генерального прокурора.
     
    «Входити з ними у «любовні стосунки» я категорично проти. І коли буде річниця помаранчевої революції – це буде як свято зі сльозами очах. Бо величезна кількість народу втратила віру у те, що зі зміною влади можна досягти ефективних змін у суспільстві і державі в цілому», — зазначив В.Стретович. Він додав, що сумнівається, ніби це буде велике шоу і дійство, а якщо й так, то швидше контраверсійне — будуть згадуватися події, піднесення людей, відкритості киян.
     
    Як зізнався сам В.Стретович, йому сьогодні соромно дивитися людям в очі, особливо в тих регіонах, де він вів агітаційну компанію. «Я ж закликав до того, що треба владу міняти. І що тепер відповідати людям, які запитують: «А що, де зміни на краще, ви ж обіцяли?». Кращий шлях зараз відійти і зникнути, взявши на себе моральну відповідальність», — зазначив В.Стретович.
     
    Проте, він одразу ж згадав, що партія ХДС жодним чином не представлена у владі, немає ні міністрів, ні голів адміністрацій. «Я вину відчуваю за те, що агітував за зміну влади. Але я це робив, бо не було виходу. Якщо б цього не сталося, було б ще гірше. «Стоять – бояться», — було б гаслом на кожному кроці», — шукав виправдання за свою агітацію В.Стретович.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.