• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Честі можливо блокуватиметься з партією "Відродження"

    Опубликовано: 2005-11-07 14:27:00
    Цими вихідними у Рівному відбулася конференція обласної організації Партії Честі. Присутні у своїх виступах були одностайними щодо центристської позиції партії і її підтримки реформ, скерованих на забезпечення політичної і економічної стабільності держави, підвищення добробуту громадян, покращення іміджу України на міжнародній арені і посилення її інвестиційної привабливості.
     
    На конференції зазначалося, що партія Честі є відкритою для всіх громадян України з незаплямованою репутацією і є готовою до діалогу і співпраці зі всіма політичними силами і групами, ідеологія яких не суперечить здоровому глузду і співпадає з основними принципами партії.
     
    На завершення учасники позитивно сприйняли інформацію щодо можливого створення виборчого блоку з Партією "Відродження" та обрали делегатів на перший з'їзд Партії Честі, який відбудеться в середині листопада у Рівному.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.