• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Кінаха попросила захисту у генпрокурора

    Опубликовано: 2005-11-07 15:28:00
    Партія промисловців і підприємців звернулася до Генпрокурора з проханням взяти під свій контроль розслідування нападів на голову Закарпатської територіальної партійної організації ПППУ Іштвана Цапа.
     
    Про це йдеться у заяві фракції ПППУ, переданій прес-службою в понеділок.
    "Представники партії вважають, що злочин має політичні мотиви і напряму пов’язаний з партійною діяльністю регіонального лідера ПППУ", - йдеться в документі.
     
    Як йдеться в заяві фракції, спільне завдання полягає в тому, щоб "зробити все, щоб не допустити в країні брутальної боротьби, не дозволити перетворити вибори народних депутатів в парламент та місцеві ради України в нецивілізовані "бої без правил".
     
    На думку депутатів, прояви агресії викликані підвищенням рейтингу ПППУ - стабільної та авторитетної політичної сили суспільства.
     
    Також в документі зазначається, що другий ганебний випадок, спрямований проти ПППУ, стався у Луганській області. В ніч на 4 листопада було здійснено напад і пограбовано обласний виборчий штаб Луганської територіальної партійної організації Партії промисловців і підприємців України, чим спричинено значних матеріальних збитків, - зазначено в документі.
     
    Як йдеться у повідомленні, "фракція Партії промисловців і підприємців України висловила категоричний протест проти вище згаданих злочинів і звернулася особисто до Генерального прокурора України з проханням взяти їх розслідування під особистий контроль".
     
    Лідером ПППУ є секретар РНБО Анатолій Кінах.
     
    "Українська правда"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.