• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківські "нашоукраїнці" закликають до об'єднання колишніх учасників Блоку Ющенка

    Опубликовано: 2005-11-08 11:50:00
    Івано-Франківська обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" провела свою другу конференцію, на яку прибули 358 делегатів. Участь у її роботі взяв керівник виборчого штабу "Нашої України", член президії ради партії Роман Зварич. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі НСНУ.
     
    На конференцію були запрошені представники усіх національно-демократичних партій області, до яких голова обласної організації НСНУ, міський голова Івано-Франківська Зіновій Шкутяк звернувся з пропозицією співпрацювати з метою вироблення спільної програми заходів з відзначення річниці Помаранчевої революції.
     
    Провідною темою більшості доповідей став заклик до об’єднання партії з іншими політичними силами, які сповідують національну ідею та ідею реформ, і які донедавна входили в Блок Віктора Ющенка "Наша Україна". Роман Зварич, зокрема, наголосив, що "Народний Союз Наша Україна" готовий до блокування і зараз очікує відповіді від потенційних союзників.
     
    На конференції було озвучено низку заяв, зокрема, звернення до політичних партнерів щодо необхідності об’єднання напередодні виборів, а також звернення до молоді, як до рушійної сили революції, яка нині має проявити свою громадянську позицію, підтримавши національно-демократичні сили.
     
    Конференція одноголосно прийняла рішення про клопотання перед радою "Нашої України" щодо включення Зіновія Шкутяка до складу президії ради партії.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.