• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Ющенка покарає кожного фальсифікатора. Тимошенко висуває їм умови

    Опубликовано: 2005-11-08 12:13:00
    Голова Центрального виконкому партії "Народний союз "Наша Україна" Микола Катеринчук заявляє, що НСНУ має намір ініціювати розслідування фальсифікацій під час президентських виборів 2004 року.
     
    "Народний союз "Наша Україна" буде наполягати на тому, щоб кожен фальсифікатор був покараний", - повідомив Катеринчук в ефірі телеканала "Тоніс" у понеділок увечері.
     
    На думку глави виконкому НСНУ, найближчим часом будуть розслідувані резонансні злочини, зв'язані з фальсифікацією президентських виборів, що відбулися восени 2004 року.
     
    Катеринчук також заявив, що НСНУ буде ініціювати підписання між усіма політичними силами угоди про проведення чесних парламентських виборів.
     
    "Я упевнений, що НСНУ буде ініціювати угоду про чесні вибори, до якої, я думаю, приєднаються всі політичні сили, що пройшли на минулих виборах таку важку боротьбу з адмінресурсом і фальсифікаціями", - повідомив він.
     
    Голова виконкому НСНУ також закликав усі політичні сили до розуміння того, що "демократична платформа може бути тільки одна і перемога може бути тільки на парламентських виборах одна, якщо переможе демократія".
     
    Коментуючи можливість об'єднання НСНУ з Блоком Юлії Тимошенко, Катеринчук пояснив: "Існують певні умови, що висуває зараз Блок Тимошенко і те, що ми бачимо, має бути погоджене".
     
    На думку глави виконкому партії "питання зближення НСНУ і БЮТ - це питання очікувань суспільства, ігнорувати які небезпечно".
     
    Українська Правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.