• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партійні осередки Тернопільської НСНУ створено майже у 75% населених пунктів області

    Опубликовано: 2005-11-08 12:19:00
    Партійні осередки Тернопільської обласної організації політичної партії «Народний Союз Наша Україна» створено майже у 75% населених пунктах області. Про це йшлося під час другої обласної партійної конференції Тернопільської облорганізації політичної партії НСНУ. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомила 8 листопада прес-секретар ТОО НСНУ Христя Равлюк.
     
    Делегати обласної партійної конференції прийняли заяву-звернення до депутатів місцевих рад Тернопільщини, членів політичної партії «Народний Союз Наша Україна», у письмовій формі відмовитися від депутатської недоторканості і в такий спосіб висловити своє ставлення до цієї проблеми.
     
    На конференції також обговорювались ключові питання соціально-економічного і політичного життя регіону та партії. Було зазначено, що обласна організація нараховує вже 6200 членів.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.