• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександр Садиков: У начальника порту стріляли напередодні його вступу до "Нашої України"

    Опубликовано: 2005-11-08 15:05:00
    Начальник Миколаївського морського торгового порту Василь Капацина, на якого було скоєно замах, найближчим часом збирався вступити в партію "Народний Союз Наша Україна". Про це повідомив журналістам голова Миколаївської облдержадміністрації, лідер обласної організації "Нашої України" Олександр Садиков.
     
    "Ми з ним обговорювали це питання. Він після членства в КПРС ніколи не належав ні до яких партій, і тому підходить до цього питання дуже виважено", - зазначив Олександр Садиков.
     
    За словами миколаївського губернатора, на завтра була запланована прес-конференція Василя Капацини, на якій він мав намір оприлюднити інформацію про зловживання в галузі. "У порту були розкриті масові порушення попередніх керівників. Крім того, Василь Капацина вказував на порушення в морській сфері в області взагалі. Тому я вважаю, що це зробили саме ті сили, які не хочуть зміцнення такого фахівця і його стилю управління в морському порту і в реґіоні", - сказав Олександр Садиков.
     
    Він повідомив, що "за фактами зловживань раніше були порушені кримінальні справи, але за півроку ніяких рішень не було прийнято – якісь із них закрито, якісь відправлено до Києва в Генеральну прокуратуру, і про їхню долю ми нічого не знаємо".
     
    "Василь Капацина був призначений на посаду міністерством після зміни влади в області. Це яскравий представник нової команди, гарний менеджер, з хорошим знанням своєї справи та абсолютно новими підходами до розвитку порту, - сказав Олександр Садиков. – Крім того, що порт почав нарощувати основні обсяги робіт, Капацина став активно займатися соціальними питаннями – двічі тільки за останні півроку підвищувалася зарплата, а минулої п'ятниці був відкритий величезний побутовий комплекс для працівників порту – сучасний, європейського рівня, з медичним центром і саунами. Я був на його відкритті, люди з радістю сприймають це, і колектив порту бачить, що керівник насамперед піклується про людей".
     
    Губернатор повідомив, що вчора потерпілого "перевели з реанімації у загальну палату" і загрози його життю немає. "Усього в нього чотири поранення: одне дотичне в голову, два в область попереку та в спину і одне в ногу", - сказав Олександр Садиков.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.