• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні все ж-таки буде партія Путіна

    Опубликовано: 2005-11-08 15:14:00
    "Влада нас боїться. Ми невигідні влади, і ми - непередбачена сила", - заявив у вівторок, 8 листопаду, на ІV з'їзді Слов'янського народно-патріотичного союзу його лідер Олексій Ременюк. Цей висновок глава СНПС зробив після того, як Міністерство юстиції заборонило перейменовувати назва партії на "Партію Політики Путіна".

    Рішення про перейменування було прийнято на третьому з'їзді СНПС, нагадав А. Ременюк. До цього висновку прийшли всі члени партії. Олексій Іванович пояснив, що слово "путин" є асоціативним. "Це просто назву політики, а не людини, президента Росії. І всі слова в назві партії пишуться прописними буквами", - відзначив лідер СНПС.

    Мін'юст відповів відмовленням, аргументуючи його тим, що партія не надала всіх потрібних документів для зміни назви, і її політика не відповідає політичному курсові України

    Партія надіслала новий запит міністерству, розповів Олексій Іванович, а на ІV з'їзді вирішила, усупереч відмовленню Мін'юсту, змінити свою назву. На з'їзді делегати прийняли звертання до Президентові України, у якому вказали, що Мін'юст, відмовивши їм, порушив статті Конституції. У тексті документа також сказано, що партія розцінює подібний учинок як наступ на демократію

    Наступний крок СНПС - це привернути увагу світової громадськості з проханням дати оцінку політиці в Україні. Делегати з'їзду також заявили, що намерны домагатися прийому в міністра юстиції С. Головатого, щоб висловити йому своя думка.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.