• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненська НПУ звинувачує голову Здолбунівської РДА у порушенні виборчого процесу

    Опубликовано: 2005-11-08 16:03:00
    Рівненська обласна організація Народної Партії вважає, що дії голови Здолбунівської райдержадміністрації Світлани Ніколіної спрямовані на безпосереднє втручання у виборчий процес і порушують рівність прав його учасників у майбутній виборчій кампанії 2006 року.

    Про це повідомила прес-секретар голови РОО Народної Партії Оксана Грицай.

    Як повідомляє виконком Рівненської обласної організації Народної Партії, під безпосереднім керівництвом голови Здолбунівської райдержадміністрації 27 жовтня та 1 листопада 2005 року проводились засідання “круглого столу” представників провладних політичних організацій району, де розроблялася стратегія майбутніх виборів до місцевих рад, міського, селищного та сільських голів Здолбунівського району.

    Члени обласного осередку Народної партії вважають, що про застосування грубого адміністративного ресурсу ще до початку виборчого процесу в Здолбунівському районі свідчать такі факти: ініціатива про утворення “круглого столу” та “Народної коаліції” виходить від голови райдержадміністрації; представників політичних організацій району запрошують на засідання посадовці з райдержадміністрації; засідання “круглого столу” проходять у приміщенні адміністрації у присутності заступників голови райдержадміністрації; головує на засіданнях Світлана Ніколіна, причому вона особисто представляє проект угоди про створення “Народної коаліції”, розроблений в апараті адміністрації.

    У зв’язку з цим, голова РОО Народної Партії Микола Сорока скерував листи Президентові України Вікторові Ющенку, голові ЦВК Яролаву Давидовичу та прокурору Здолбунівського районного суду Рівненської області з вимогою втрутитися та притягнути до відповідальності винних осіб.

    Вголос
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.