• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністри від СПУ братимуть участь у виборах-2006

    Опубликовано: 2005-11-09 10:02:00
    Міністри від Соціалістичної партії України братимуть участь у виборах-2006. Про це сьогодні, 8 листопада, під час прес-конференції у Національному університеті «Львівська політехніка» заявив міністр освіти та науки України Станіслав Ніколаєнко.
     
    «За тими даними, якими я сьогодні володію, СПУ має 10% рейтингу. Таким чином, у попередній розмові з керівництвом СПУ ми домовилися, що міністри від СПУ обов’язково будуть балотуватися у партійному списку. Це потрібно для того, щоб реалізувати усі амбіційні плани, про які ми говоримо, зокрема, у галузі освіти. А для того, щоб знову увійти в уряд, потрібно виграти парламентські вибори і формувати коаліцію. Якщо ми, міністри, не будемо брати участі у виборах-2006, то я задаю запитання: як ми тоді зможемо реалізувати наші плани?», – зазначив С.Ніколаєнко.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.