• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Партії регіонів налагоджена система підготовки молодих партійних кадрів

    Опубликовано: 2005-11-09 14:47:00
    У розмові з кореспондентом Інформаційного серверу Партії регіонів стосовно проблем у молодіжному русі голова Київської молодіжної організації Союзу молоді регіонів України Володимир Філліпов зазначив, що «молодіжний рух в Україні надто заполітизований», в той час, коли за допомогою молоді могли б вирішуватися соціальні негаразди.

    Володимир Філіппов вважає: «Молодь – це майбутнє будь-яких політичних сил. Настане час, коли на місце попередників повинен прийти хтось інший. Власні виховані кадри становлять кістяк партії та якнайкраще сприяють розвитку політичних сил».

    «На сьогодні у Партії регіонів налагоджена система підготовки молодих партійних кадрів, їхнього професійного кар’єрного росту в рядах партії. Багато членів нашої молодіжної організації поряд зі своїм ростом у молодіжній організації, паралельно ростуть і в партійних структурах - вони є членами політрад, регіональних організацій, всеукраїнських організацій, вони впливають на прийняття партійних рішень. Це дає підстави сподіватися на те, що тили сьогоднішніх керівників надійно прикриті нами, молодими».

    На думку Володимира Філіппова, подібне ставлення до молоді і в інших політичних партіях спричинить у майбутньому появу не політиків-бізнесменів, а професійних політиків, які знають законодавче поле, які бачать нагальні проблеми та «не обтяжують себе лобіюванням власних інтересів».

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.