• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зінченко не хоче жити в країні, стратегію розвитку якої визначають Янукович і компанія та не буде мити руки з Порошенком

    Опубликовано: 2005-11-09 16:36:00
    Голова Партії патріотичних сил Олександр Зінченко під час прес-конференції в Чернівцях 8 листопада заявив, що не зрозумів формат, в якому Президент Ющенко зустрічався 14 жовтня з клубом олігархів. За його словами, про таку тусовку як клуб олігархів він дізнався лише 14 жовтня і він проти такого нового формату взаємодії.
     
    Олександр Зінченко вкрай критично оцінив і пропозицію прем’єр-міністра Єханурова іноземцям скласти стратегію розвитку України, яку мають оплатити Янукович, Ахметов і т.д. «Мене це дивує, бо я не хочу , щоб мої діти та онуки жили в країні, стратегію якої визначають Янукович з компанією. Не хочу і не буду жити», – заявив Олександр Зінченко.
    Він також зауважив, що не його заява про корупцію у вищих ешелонах влади спричинила кризу, а криза стала наслідком неправильного курсу, який починав розвиватися. За словами Зінченка, про корупцію в оточенні Президента говорив не лише він, а з липня про це заявляли відкрито в парламенті соціалісти, в серпні були надзвичайно серйозні заяви всіх без винятку правоохоронних служб, які «першими вустами» зробили зауваження Порошенку. На думку екс-Держсекретаря, його заява викликала такий резонанс лише тому, що люди не звикли, що говорять правду на такому поверсі. Звикли, що тут тихенько все відбувається, тишком нишком рука руку миє. «Я не хочу рука руку мити з Порошенком і не буду», – заявив Олександр Зінченко.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.