• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НСНУ розгляне питання створення блоку з шести партій

    Опубликовано: 2005-12-02 14:38:00
    "Підготовка до виборчої кампанії буде основною темою з'їзду "Народного Союзу Наша Україна", – сказав сьогодні журналістам Перший заступник керівника Центрального виконкому "Нашої України", член Ради партії Ігор Жданов. – Ми готуємося до неї як організаційно, так і ідеологічно. На з'їзді будуть розглянуті пропозиції до програми економічного розвитку України та до виборчої програми міжпартійного блоку, який ми плануємо створити. Також ми сподіваємося, що з'їзд затвердить основні засади антикорупційної програми партії "Ні корупції", яку ми будемо широко пропагувати на виборах", повідомляє прес-служба НСНУ.

    "Що ж до організаційних питань, розглядатиметься питання утворення виборчого блоку з шести партій. Як відомо, підписано політичну угоду про мтворення політичного блоку Ющенка "Наша Україна" у складі "Народного Союзу Наша Україна", Народного Руху України, Партії промисловців та підприємців, Конгресу Українських націоналістів, партії "Християнсько-Демократичний Союз" та Української республіканської партії "Собор".

    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.