• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вінський упевнений, що вибори будуть чесними

    Опубликовано: 2005-12-02 17:07:00
    Народний депутат України, перший секретар Політради Соціалістичної партії України Йосип Вінський переконаний, що парламентські вибори 2006 року будуть чесними, повідомляє «Главред».

    «Сьогодні в Україні немає жодної політичної сили, котра могла б самостійно організувати нечесні вибори. Немає сьогодні такої структури – ні у Президента, ні у Верховній Раді, ні в політичних партій, - яка могла б розвивати такі широкомасштабні фальсифікації, що були при Кучмі та при Януковичі», - відзначив Вінський.

    Крім цього, депутат нагадав, що «є система політичних угод, яку підписав Ющенко, як Президент, і з нами, і з Януковичем». «Вони були проголошені багато разів з Майдану, і сьогодні я бачу загальну політичну позицію в країні – вона на це спрямована. Є відповідний меморандум. Я не бачу ні організаційних, ні політичних, ні правових передумов того, що будуть нечесні вибори», - сказав він.

    «Думаю, що та система юридичного забезпечення і та система контролю, що сьогодні є в політичних партій, у масовому всеукраїнському розмірі такі речі робити не дозволить. Вважаю, що це теж одне з головних достоїнств, які ми сьогодні маємо, і це треба цінувати», - наголосив соціаліст.

    Також Вінський припускає, що «жодних несподіванок під час цих виборів ми вже не отримаємо». «Може бути, хтось випадково набере три відсотки. Хоча поки я не бачу, хто. Цей спектр чітко структурований: є праві, є ліберали – насамперед Ющенко і Тимошенко. Є «регіонали» з незрозумілою ідеологією, що, в основному, працюють як опозиція – на протиріччі. Є комуністи, що радикальні ліві, є ми, соціал-демократи. Є Литвин, якого складно сьогодні визначити. Вони себе називають центристами, але, ви розумієте, політик-центристи – це ні про що не говорить, це всеїдність. Тому, на мій погляд, ситуація така», - сказав Вінський.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.