• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутат Калетник вважає Партію регіонів єдиною силою, яка зможе «розгальмувати український експрес»

    Опубликовано: 2005-12-02 17:11:00
    Сьогодні парламентську фракцію Партії регіонів «Регіони України» поповнив народний депутат Григорій Калетник. «Я давно співпрацюю з регіоналами, декілька днів тому брав участь у партійній конференції Вінницького обласного відділення, - розповів депутат кореспонденту Інформаційного серверу Партії регіонів. - Вибір мій перейти до фракції Партії регіонів не випадковий, тому що пересвідчився, що саме ця політична сила зможе розгальмувати український експрес. Він почав набирати розгін, коли на чолі уряду був Віктор Янукович. Я це знаю навіть не з тих підвищень зарплати, пенсій, стабілізації економічних процесів, які тоді намітилися, а з планів на найближче майбутнє, яке чекало кожен регіон країни, бо саме в ті роки очолював Вінницьку обласну адміністрацію і був причетний до починань і майбутніх перспектив. Але, на жаль, все те корисне що, наприклад, ми запланували запровадити в регіоні. новим його, «помаранчевим» керівництвом, було відкинуто. Натомість, не лише не запропоновано нічого нового, а з трибун і з кабінетів чуємо лише популісткі заклики і рапорти.»

    Григорій Калетник радить теперішнім керівникам на місцях скинути краватки і вийти до людей, відвідати торгові ринки, холодні та порожні підприємства і ферми. «Повірте мені, - говорить депутат, - минулорічний економічний прогрес згодом міг би повністю вивести країну з кризи. Але, на жаль, цього не сталося, і відомо з чиєї вини...»

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.