• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Омельченко вийде із списку Блоку Ющенка

    Опубликовано: 2005-12-05 10:28:00
    Участь київського мера Олександра Омельченка в парламентських виборах в п’ятірці списку Блоку Ющенка «Наша Україна» пояснюється технологічними причинами і за два тижні до виборів він заявить про свій вихід із списку Блоку Віктора Ющенка «Наша Україна» і піде на вибори мера Києва, пише «КоммерсантЪ-Украина» з посиланням на джерело в політраді НСНУ.

    «Він (Омельченко – авт.) за два тижні до виборів заявить про свій вихід із списку і піде на вибори мера Києва, цим ми надаємо підтримку йому від партії, а він нам – від міста», - заявило джерело в політраді НСНУ.

    Нагадаємо, що 3 грудня делегати другого з’їзду партії «Народний Союз «Наша Україна» затвердили список кандидатів в Блок Ющенка «Наша Україна». Список очолює Президент України Віктор Ющенко. У першу п’ятірку списку, окрім Ющенка, увійшли Юрій Єхануров, Олександр Омельченко, В’ячеслав Брюховецький і Лілія Григорович.

    Роману Безсмертному запропоновано шосте місце в списку, Миколі Катеринчуку – сьоме, Петру Порошенку – 11-е, Оксані Білозір – 12-е, Роману Зваричу – 18-е, Олександру Третьякову – 22-е, Давиду Жванії – 25-е, Євгену Червоненкові – 30-е. Крім того, в першу тридцятку списку включені Микола Мартиненко, В’ячеслав Кириленко, Юрій Павленко, Павло Качур, Віктор Тополов, Віктор Балога, Богдан Буца.
     
    Вголос
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.