• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині створено "Молодіжний Союз Наша Україна"

    Опубликовано: 2005-12-05 16:26:00
    У неділю, 4 грудня на Житомирщині відбулась установча конференція "Молодіжного Союзу Наша Україна". З'їзд пройшов в обласному телецентрі, в ньому взяли участь357 делегатів. Головою новоствореної регіональної МСНУ було обрано активіста молодіжного руху Житомирщини Ігоря Гундича.
     
    На конференції також було ухвалено звернення, у якому зокрема йшлося: "Молодіжний Союз Наша Україна" об’єднав у своїх лавах прогресивну молодь, яка торік становила авангард Помаранчевої революції. Сотні тисяч молодих людей вийшли на майдани України, щоб відстояти українську демократію. Енергія і стійкість нової генерації сприяла успішному захисту справжніх результатів народного волевиявлення й утвердженню української свободи. Більшість молодих українців, які торік відстоювали ідеали Майдану, й досі готові впроваджувати їх у життя. Тому основною метою "Молодіжного Союзу Наша Україна" на парламентських виборах має стати мобілізація демократичної молоді на подальшу підтримку перетворень, започаткованих Президентом. Нове покоління повинно стати основним виборчим "бойовим загоном", на який спиратиметься Блок Ющенка "Наша Україна".
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.