• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У понеділок Володимир Литвин взяв участь у засіданні Громадської ради ветеранів

    Опубликовано: 2005-12-06 11:30:00
    Виступаючи перед присутніми, Голова Верховної Ради України зазначив, що Громадську раду ветеранів при Верховній Раді Україні створено за пропозицією учасників Всеукраїнської акції ветеранів війни
     
    Він зазначив, що «основним завданням Ради, як консультативно-дорадчого органу є сприяння у забезпеченні системного і комплексного підходу до вирішення питань соціального захисту ветеранів війни, воїнів-інтернаціоналістів та членів їх сімей, підготовка пропозицій щодо законодавчого врегулювання та реалізації чинних нормативно-правових актів з цих питань; сприяння взаємодії ветеранських організацій з органами влади у вирішенні питань пенсійного та соціально-медичного забезпечення ветеранів». Не менш важливим на його думку є «висвітлення засобами масової інформації стану реалізації державних програм у сфері життєзабезпечення ветеранів війни, військової служби та воїнів-інтернаціоналістів, правдивого висвітлення новітньої вітчизняної історії, увічнення подвигів переможців у Великій Вітчизняній війні та пам’яті осіб, що загинули у війнах».
     
    Говорячи про діяльність Громадської ради ветеранів, лідер Народної Партії підкреслив, що «діяльність ради не повинна зводитися виключно до вирішення питань соціального характеру, це повинні бути різні питання», додавши, що «потрібен комплексний підхід до опрацювання тих питань, які є нагальними і які треба вирішувати».
     
    Прес-служба Народної Партії
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.