• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбувся ІХ Збір Конгресу Українських Націоналістів

    Опубликовано: 2005-12-06 15:05:00
    3 грудня 2005 року відбувся ІХ Збір Конгресу Українських Націоналістів.
     
    Під час Збору було прийнято рішення про участь Конгресу Українських Націоналістів у виборах 2006 року у складі блоку Віктора Ющенка «Наша Україна»; сформовано та затверджено список кандидатів від Конгресу до Верховної Ради.
     
    Збір прийняв Заяву з приводу конституційної реформи, в якій, зокрема, сказано:
     
    Конгрес Українських Націоналістів вважає, що в цей складний період державного становлення Україні потрібна міцна президентська влада. Прийняття змін до Конституції призведе до розбалансованості гілок влади і її диверсифікації. Антиукраїнські сили, які роблять усе для того, щоб не допустити зміцнення Української держави, отримають додаткові можливості для дестабілізації становища і суспільної конфронтації. Суспільно-політична ситуація в країні, яка на сьогодні є напруженою, може ще більше загостритися.
     
    Конгрес Українських Націоналістів звертається до Президента скористатися наданими йому як главі держави народом повноваженнями і, у відповідності з чинним законодавством, вжити належних заходів з тим, щоб не допустити впровадження конституційної реформи без згоди на те головного джерела влади – українського народу.
    Ми вважаємо, що зміни до Основного Закону можуть бути внесені лише визначеним у Конституції шляхом проведення всенародного референдуму.
     
    Прес-служба КУН
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.