• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява Київської обласної організації Конгресу Українських Націоналістів

    Опубликовано: 2005-12-06 15:25:00
    Київська обласна організація Конгресу Українських Націоналістів заперечує причетність активістів Яготинської районної організації КУН до будь-яких провокацій проти лідера БЮТ Юлії Тимошенко.
     
    Конгрес Українських Націоналістів ніколи не був провокаційною організацією, а завжди відстоював українську національну ідею та інтереси української нації.
     
    Саме тому заяви керівника штабу БЮТ Олександра Турчинова зі звинуваченнями на адресу КУНу в провокаціях щодо БЮТу нами сприймаються як провокативні.
     
    Ми наполягаємо на проведенні неупередженої перевірки за фактом звинувачення членів Яготинської РО КУНу у провокаціях проти БЮТу, а також спростування інформації та принесення вибачень керівником виборчого штабу БЮТ Олександром Турчиновим, у зв’язку із наклепом.

    Київська ОО КУНу залишає за собою право звернутися до суду з обвинуваченнями у завданні шкоди іміджу партії Конгрес Українських Націоналістів та приниження честі та гідності її членів.
     
    Київська обласна організація КУН
    Прес-служба КУН
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.