• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Львові говоритимуть про роль неурядових організацій у виборчих кампаніях

    Опубликовано: 2005-12-07 11:27:00
    У четвер, 8 грудня, з одноденним візитом у Львові перебуватиме виконавчий директор Міжнародного Фонду „Відродження”, доктор філософських наук Євген Бистрицький. Є.Бистрицький візьме участь у круглому столі „Виклики парламентських виборів 2006 року та роль неурядових організацій у виборчих кампаніях” за участі лідерів громадських організацій та аналітичних центрів Львова, представників засобів масової інформації.

    Разом із керівником Фонду „Відродження” у заході братимуть участь Ігор Когут, голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив, директор Української школи політичних студій та Діана Юраш, генеральний директор Суспільно-гуманітарного консорціуму „Генеза”, радник виконавчого директора з питань розвитку громадянського суспільства, які представлять найуспішніші проекти моніторингових організацій, аналітичних інституцій, що були зреалізовані за підтримки МФВ на президентських виборах, нові конкурси, спрямовані на забезпечення усвідомленого вибору громадськості на парламентських виборах 2006 року та програмні пріоритети Фонду на наступний рік.

    Початок круглого столу о 11.30 год. за адресою: Львів, площа Ринок, 6 у приміщенні Історичного музею (Королівська зала, 2-ий поверх).

    Реєстрація учасників круглого столу та акредитація ЗМІ за телефоном 297-55-70.
     
    Окрім даного заходу, виконавчий директор МФВ візьме участь у семінарі Незалежного культурологічного журналу „Ї” на тему „Регіональні особливості адміністративно-територіальної реформи в Україні”, зустрінеться із рядом лідерів провідних громадських організацій, побуває у студії телерадіокомпанії „Люкс”.
     
    КуПол
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.