• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку року найбільше поповнилися ряди регіональних відділень Партії у АР Крим, Закарпатській, Луганській, Полтавській та Чернівецькій областях

    Опубликовано: 2005-12-08 11:52:00
    Не зважаючи на переслідування, Партія регіонів залишилася наймасовішою політичною організацією України. У її лавах на 1 листопада нараховувалося 630 тисяч 668 партійців. Це чудова стартова позиція перед майбутніми виборами до всіх гілок влади. Але ці цифри не відображають загальної картини у всіх регіонах України. Різниця в оцінці авторитета Партії регіонів у областях залежить, насамперед, від рівня роботи регіональної партійної організації. Для порівняння можна назвати, що Донецьке регіональне відділення нараховує понад 272 тисячі партійців, значні аудиторії на партійні конференції також збирають організації регіоналів у Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Житомирській, Полтавській областях та м. Києві. У сільських районах, особливо Заходу України, на жаль, прихильників Партії регіонів обмаль. Але зараз вже більшості суспільства стає зрозумілим, що потенціал Партії регіонів досить високий і регіонали просто зобов’язані реалізувати його в інтересах кожного конкретного пересічного українця.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.