• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПЗУ звертається до Президента: Захоронення ядерного палива – це злочин!

    Опубликовано: 2005-12-09 10:38:00
    Партія Зелених України вважає будь-які пропозиції по захороненню відпрацьованого ядерного палива неприйнятними і злочинними. Чорнобильська катастрофа – одна з найстрашніших сторінок в історії людства. Чорнобиль став трагедією для кожного українця, боротьба з наслідками «мирного» атому буде тривати ще багато десятиліть.
     
    Проте чиновникам замало людського горя, замало Чорнобильського спадку – Україну хочуть приректи на вічно. ПЗУ обурені готовністю Президента країни прийняти політичне рішення відносно захоронення на території Чорнобильської зони відпрацьованого ядерного палива з інших країн. У випадку України, такі пропозиції повинні відкидатися, як такі що суперечать національній безпеці та існуванню країни.
     
    Партія Зелених України вимагає від Президента публічно відмовитися від розгляду подібних пропозицій. Глава держави не повинен сприяти перетворенню країни на атомне звалище.
     
    Прес-служба ПЗУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.