• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Трудовий союз» і партія «Інформаційна Україна» стануть блоком

    Опубликовано: 2005-12-09 12:06:00
    Коаліція «Трудовий союз» і партія «Інформаційна Україна» мають намір створити виборчий блок для участі в парламентських виборах 2006 року. Про це в п’ятницю під час прес-конференції заявив лідер коаліції «Трудовий союз» Михайло Сирота, передає «proUA».

    Сирота відзначив, що поки не визначено робочу назву нового блоку. При цьому, за його словами, до складу блоку, крім двох вищезазначених партій, мають намір увійти низка громадських організацій і політичних партій. Зокрема, за його словами, на сьогодні тривають переговори з партією «Здоров’я». Водночас, за словами Сироти, попередньо визначено першу п’ятірку нового виборчого блоку. Зокрема, це народний депутат України Борис Олійник, Михайло Сирота, народний депутат Олег Беспалов, юрист Андрій Федур і лідер партії «Інформаційна Україна» Андрій Каладюк. Сирота також зазначив, що остаточне формування блоку відбудеться 17 грудня на міжпартійному з’їзді.

    За словами Сироти, діяльність блоку буде спрямована на отримання реальних важелів впливу і досягнення стабільності в суспільстві і високому рівні соціального захисту населення. Крім того, за його словами, основою такого об’єднання буде Конституція України, що визначає стратегію розвитку держави.

    Сирота також відзначив, що новий виборчий блок планує подолати 3 % бар’єр.

    За його словами, нове формування не буде приймати участі в парламентських виборах у складі якогось іншого мегаблока. Він також висловив думку, що на сьогодні жоден з 6 блоків, яким соціологи прогнозують входження в парламент, не можуть сформувати діючу парламентську більшість і нового Кабінетів Міністрів України.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.