• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Круглов: Потрібно зібрати за круглим столом лідерів усіх політичних сил

    Опубликовано: 2005-12-09 12:15:00
    Член фракції Партії регіонів у ВРУ “Регіони України” Микола Круглов в інтерв‘ю ForUM`y прокоментував візит держсекретаря США Кондолізи Райс до України.

    “Коли до нас перед виборами приїздить високопосадовий урядовець, я оцінюю це як втручання у внутрішні справи країни, як спробу тиску і надання бонусів тій або іншій політичній силі”, - заявив парламентарій.

    На думку М.Круглова, “сьогодні, починаючи від Бжезинського, всі приїздять з однією метою – помирити Ющенка і Тимошенко. Сам факт приїзду Райс, зустрічі напередодні і в день з'їздів про це говорять". "А чому вона зустрілася тільки з одним лідером, а чому з іншими ні? Чому за “круглим столом” не зібрали лідерів усіх політичних партій", - запитав депутат і відповів: "Бо іншої мети, крім примирення між собою “помаранчевих”, я не бачу”.

    Він вважає, “недаремними" надання преференцій одній політичній силі: “Свого часу говорили, що Тимошенко не бажає їхати в США, бо там не вирішено питання з Лазаренком. Тепер її запрошують. Кожен лідер може їздити туди, куди хоче. Але чому Тимошенко запрошують під час виборів, і після того, як оголошена перша п'ятірка, посадовців іншої сторони? Тимошенко ж не посадовець”, - каже М.Круглов.
     
    Депутат

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.