• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 10 грудня відбувся з'їзд партії "Пора", Кличко перший у списку

    Опубликовано: 2005-12-12 10:26:00
    10 грудня на ІІ позачерговому з’їзді Громадянська партія «ПОРА» прийняла рішення про створення виборчого блоку з Партією «Реформи та порядок». За це рішення проголосували 99 кандидатів.
     
    За кілька годин потому лідери «ПОРИ» Владислав Каськів та ПРП Віктор Пинзеник підписали відповідну угоду про утворення виборчого блоку. «Громадянський блок «ПОРА»-ПРП не конкуруватиме в парламенті з іншими демократичними політичними силами, а приходитиме їм на зміну», - заявив Владислав Каськів.
     
    Вирішено, що міжпартійний з’їзд «ПОРИ» та ПРП, на якому буде визначено списки кандидатів до Верховної Ради, відбудеться 19 грудня в Києві. Проте особу, яка поведе новоутворений блок у бій за парламент, уже названо – це боксер-суперваговик, чемпіон світу, легенда українського спорту Віталій Кличко.
     
    «Коли утворився блок «ПОРА»-ПРП, я зрозумів, що саме цей блок мені близький за сприйняттям і за духом, - зізнався Кличко. – Це команда професіоналів, людей чесних, незаплямованих у корупційних скандалах. Впевнений, що ці люди зможуть реалізувати свої сили та знання так, щб життя в Україні стало кращим».
     
    Кандидатури від ГП «ПОРА» до спільного виборчого списку блоку остаточно
    узгоджуватимуться під час наступного туру ІІ позачергового з’їзду партії , який відбудеться 18 грудня. А сьогодні було проголосовано лише першу трійку. До неї увійшла Наталка Дмитрук, славнозвісна сурдоперекладач УТ-1, яка під час другого туру президентських виборів-2004 у кожній програмі теленовин пояснювала чималій аудиторії людей з обмеженим слухом, що диктори «звичайних» новин брешуть. Також з’їзд проголосував за те, щоб у першу трійку виборчого списку, який пропонуватиметься «ПОРОЮ», увійшли «польовий командир» Майдану Тарас Стецьків і лідер партії Владислав Каськів.
     
    Поза тим, слід відначити і найколоритніших гостей партійного з’їзду, насамперед міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та ще одного «польового командира» Майдану Володимира Філенка. У своєму, як завжди яскравому, виступі Юрій Луценко заявив, що «ПОРА» буде корисною в парламенті наступного скликання, а тому він особисто «готовий поставити пляшку коньяку за те, що «ПОРА» буде в парламенті». «Ще одне моє переконання, - провадив далі міністр, - що революція не закінчилася. Я зараз як державний чиновник не маю права сказати, за кого я буду голосувати, але серцем і розумом я – за вас… Ми будемо, можливо, з різних флангів штурмувати одну важливу висотку і підемо під спільним прапором».
     
    Прес-служба партії "Пора"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.