• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківська міська організація УНП колективно перейшла в БЮТ

    Опубликовано: 2005-12-12 16:16:00
    Голова Івано-Франківської міської організації Української народної партії, депутат обласної ради Ярослава Ульванська на терміново скликаній прес-конференції 12 грудня заявила про колективний перехід МО УНП у БЮТ, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Таке «радикальне рішення надзвичайного проводу» МО УНП від 10 грудня Ярослава Ульванська пояснила тим, що «більшість членів міської організації визнають стратегічно не виваженим курс керівництва УНП на самостійну участь партії у наступних виборах на всіх рівнях, що може призвести до негативних наслідків, зменшення реального впливу УНП на суспільно-політичну ситуацію як в цілому, так і в Івано-Франківську зокрема».
     
    Ярослава Ульванська зазначила, що «після рішення з’їзду УНП йти на вибори самостійно із міської організації, в якій понад тисячу членів, вийшло 63 партійці, які не згідні з лінією Костенка».
     
    «На державному рівні 3-відсотковий бар’єр УНП подолати буде складно, зазначила багаторічний голова МО УНП Ярослава Ульванська. – Блокуватися на місцевому рівні з маловідомими партіями – Вільних селян і РХП ми не можемо, оскільки знаємо, що достатній рейтинг вони не здобудуть. Ми йдемо у «Батьківщину», аби допомогти тій силі, яка має добрий рейтинг».
     
    У рішенні згаданого надзвичайного проводу МО УНП записано: «На вимогу більшості осередків міської організації УНП, які на виборах хочуть підтримати блок Юлії Тимошенко, провести до 15 грудня переговори з керівництвом БЮТ про колективний перехід осередків МО УНП в міську організацію партії «Батьківщина» на основі індивідуальних заяв».
     
    Водночас, заступник голови ОО УНП Василь Головчак повідомив місцевих журналістів про те, що на засіданні ради обласної організації, яке відбулося 9 грудня, «за грубе порушення проведення міської конференції, введення в оману делегатів, що потягло за собою прийняття незаконного кадрового рішення стосовно першого заступника О.Чопик, а також за інші грубі порушення ухвал вищих органів УНП з виборчих питань та протидію їх здійсненню у відповідності до п.2.6 Статуту УНП ухвалено виключити Ярославу Ульванську з членів УНП. Підпис Я.Ульванської як голови МО УНП з 9 грудня 2005 року вважати недійсним».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.