• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роман Зварич: Угоду про Виборчий Блок "Наша Україна" підписано в суворій відповідності з Законом

    Опубликовано: 2005-12-12 16:32:00
    "Ми виконали всі вимоги до підписання угоди про Виборчий Блок "Наша Україна" у суворій відповідності до Закону про вибори народних депутатів України, – заявив сьогодні член Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Зварич. – Вимоги, за якими утворюється виборчий блок політичних партій для парламентських виборів, як і вимоги щодо укладання відповідної угоди, викладені зокрема у статті 56 цього Закону".
     
    "Сьогодні ж документи з підписання угоди було передано в Центральну виборчу комісію для реєстрації, – повідомив Роман Зварич. – Закон вимагає подати документи до ЦВК за 5 повних днів до проведення міжпартійного з'їзду. До його компетенції входитиме обговорення і затвердження передвиборчої Програми блоку та інших документів, зокрема стосовно прізвищ, які будуть внесені до списку".
     
    "У підписаній сьогодні угоді також визначені інші питання, зокрема щодо представництва кожної партії на з'їзді і стосовно квот у виборчому списку", – додав Роман Зварич.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.