• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна не запрошуватиме на вибори-2006 спостерігачів від СНД

    Опубликовано: 2005-12-13 16:15:00
    Україна не буде запрошувати спостерігачів від СНД на парламентські вибори 2006 року. Про це заявив речник Міністерства закордонних справ Василь Філіпчук. Причина - необ'єктивна оцінка спостерігачів від СНД попередніх виборів в Україні у 2002-му та 2004-му роках.
     
    Василь Філіпчук, речник МЗС:

    - Наш висновок щодо роботи цієї місії полягав у тому, що однобічна політична орієнтація керівництва місії спостерігачів від СНД призвела до тенденційного та заідеологізованого підходу і викривлених від об'єктивності висновків місії спостерігачів від СНД. Це спричинило принципові розбіжності між висновками місій спостерігачів від СНД та між висновками місій спостерігачів міжнародних організацій, авторитет яких не підлягає сумніву.
     
    Зазначені факти вплинули на рішення Президента Віктора Ющенка призупинити участь України в діяльності місії СНД до кардинального реформування місії, про що МЗС України офіційно повідомило виконавчий комітет СНД. Виходячи з цього, українська сторона не направляла офіційних делегацій до складу місій спостерігачів від СНД на вибори, що відбувалися в державах-учасницях Співдружності у нинішньому році.
     
    5 канал
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.